De volmaakte Valentijn dankzij “Aan Tafel” met een mobiele booking module en taxiplanner voor restaurants

Succesvolle restaurantapplicatie bezorgt geliefden zorgeloze vervoersoplossing bij gastronomisch uitje

Ter gelegenheid van Valentijn lanceert goudengids.be vandaag als eerste een geïntegreerde taxiservice op zijn mobiele restaurantapplicatie “Aan Tafel”. Restaurantbezoekers zijn voortaan verzekerd van een veilige thuiskomst, en kunnen zorgeloos genieten van een glaasje meer of minder. Bovendien geeft goudengids.be met deze taxifunctionaliteit lokale horecagelegenheden een extra duwtje in de rug. Eind 2012 lanceerde de digitale marketingspecialist de mobiele restaurantapplicatie “Aan Tafel”, die ondertussen ongeveer 50.000 keer werd gedownload.1

> Valentijn tiptop voor elkaar dankzij taxiplanner  

Belgen maken dankbaar gebruik van “Aan Tafel”, de mobiele applicatie die ervoor zorgt dat restaurantbezoekers hun avond in een handomdraai tot in de puntjes kunnen organiseren. Met Valentijn in het vooruitzicht, voegt goudengids.be een taxiplanner toe aan de bestaande functionaliteiten. Vooraf of last-minute gepland, op 14 februari kunnen geliefden die tijdens het diner graag een glaasje alcohol drinken veilig thuiskomen dankzij de “Aan Tafel”-applicatie. Deze vervoersoplossing, die ‘altijd en overal’ binnen bereik is, vergroot niet alleen het gebruikscomfort voor de restaurantlustige consument, maar stimuleert ook de Belgische horeca. Als je weet dat meer dan de helft van de Belgen (51%)2 een restaurantuitstap verkiest op Valentijn, is dit geen overbodige luxe.

Laurent Lejeune, communicatiedirecteur bij goudengids.be, licht de taxiplanner verder toe: “Met onze mobiele applicaties willen wij de toeloop naar lokale handelszaken vereenvoudigen en aanmoedigen. Onze dagelijkse contacten met zowel gebruikers als kmo’s laten ons toe om continu een vinger aan de pols te houden en onmiddellijk aanpassingen door te voeren die van toegevoegde waarde zijn. De uitbreiding van de “Aan Tafel”-applicatie met een taxifunctionaliteit vergemakkelijkt een restaurantbezoek en ondersteunt daarmee de horeca.”


> Over “Aan Tafel”  

“Aan Tafel” is een innovatieve restaurantapplicatie die tegelijkertijd als mobiel informatieportaal, consumentenplatform en reserveringssysteem fungeert. Met deze applicatie kunnen consumenten snel en gemakkelijk een restaurant opzoeken, een tafel reserveren en een online review publiceren. De consument kan zijn zoekactie verder personaliseren door verschillende zoekcriteria in te geven, zoals het type keuken waarnaar hij op zoek is, en welke extra voorzieningen het restaurant hoort aan te bieden. De zoekresultaten passen binnen het door de consument ingegeven budget. Vanaf februari 2013 kan de consument zijn uitgaansavond vervolledigen door het reserveren van een taxirit voor de heen- of terugweg.

 

Bronnen: 

  1. Meer downloads in vergelijking met lokale zoekapplicaties zoals CitySecrets, CityShopping, Google local en Yelp
  2. Onderzoek OIVO - http://www.oivo-crioc.org/files/nl/6532nl.pdf
Over goudengids.be

goudengids.be™, het grootste digitaal bedrijf van België, helpt alle Belgische ondernemers hun zaak te laten groeien. Als veelzijdig digitaal marketingagentschap helpt goudengids.be ondernemers met een aanbod van flexibele en effectieve marketing en communicatie oplossingen, op maat van de noden van de onderneming.

Aanvullende diensten (mobiel, online, print en telefonisch) zorgen er voor dat potentiële klanten snel en gemakkelijk de weg vinden naar relevante bedrijven en dienstverleners in hun buurt.

goudengids.be is eigendom van FCR Media Belgium.

goudengids.be
Uitbreidingstraat 82
2600 Berchem