FCR Media Belgium neemt goudengids.be over, het grootste digitale marketingbureau voor kmo’s van het land

310 medewerkers van Truvo Belgium stappen mee in FCR Media Belgium

FCR Media Belgium neemt de activiteiten van Truvo Belgium over. Vandaag hebben de curatoren en de rechtbank het bod aanvaard van FCR Media Belgium op de activiteiten van Truvo Belgium, het moederbedrijf van goudengids.be, Blue Bees Agency en Blue Bees Dialog. Dankzij de overname redt FCR Media Belgium 310 van de 530 banen. Het bedrijf stelt zijn werknemers tewerk vanuit de sites in Berchem en Anderlecht aan dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij Truvo Belgium.

De overname geeft een duidelijk toekomstperspectief aan de 3 merken, hun klanten en de werknemers. FCR Media, het moederbedrijf van FCR Media Belgium, heeft een sterke reputatie om “Gouden Gids”-bedrijven door de laatste fase van hun digitale transformatie te loodsen. Het bedrijf is gespecialiseerd in digitale marketing en met 35 kantoren in meer dan 11 landen succesvol actief.

Op de klanten van goudengids.be, Blue Bees Agency en Blue Bees Dialog heeft de overname geen enkele impact. Hun huidige programma’s en campagnes lopen gewoon verder. FCR Media Belgium biedt dezelfde producten en diensten tegen dezelfde prijzen en garantievoorwaarden aan. Het bedrijf kijkt er naar uit om de klanten te bedienen en de relatie in de toekomst te versterken door een sterke klantenfocus binnen de gehele organisatie, en haar digitale diensten uit te breiden.

Birgit Peeters, CEO van FCR Media Belgium, is positief over de toekomst. “Wij zijn het grootste digitaal marketingbureau voor kmo’s van het land. 85% van onze activiteiten vandaag zijn digitaal en we willen sterk blijven inzetten op digitale groei. Via de merken goudengids.be, Blue Bees Agency en Blue Bees Dialog wil FCR Media Belgium kmo’s blijven ondersteunen met digitale marketingoplossingen om hun zaak te doen groeien.”

FCR Media Belgium verzekert laatste stap in digitale transformatie

De overname van goudengids.be/pagesdor.be, Blue Bees Agency en Blue Bees Dialog is de beste optie voor alle belanghebbenden, in het bijzonder voor de werknemers en klanten. FCR Media Belgium heeft een strategisch meerjarenplan opgemaakt en stelt de nodige expertise en financiële middelen ter beschikking om de laatste stap in de digitale transformatie van goudengids.be te verzekeren.

 

Noot aan de redactie:

  • FCR Media Belgium plant binnenkort een persmoment waar het zijn strategie voor de Belgische markt zal toelichten. U ontvangt hiervoor later een uitnodiging.
  • Vanaf dinsdag 5 juli kunnen klanten terecht op de goudengids.be klantendienst via het gebruikelijke klantennummer 078/15.15.25 of via mail op info@goudengids.be en dit van 8.30 uur tot en met 17.00 uur.
Over goudengids.be

goudengids.be™, het grootste digitaal bedrijf van België, helpt alle Belgische ondernemers hun zaak te laten groeien. Als veelzijdig digitaal marketingagentschap helpt goudengids.be ondernemers met een aanbod van flexibele en effectieve marketing en communicatie oplossingen, op maat van de noden van de onderneming.

Aanvullende diensten (mobiel, online, print en telefonisch) zorgen er voor dat potentiële klanten snel en gemakkelijk de weg vinden naar relevante bedrijven en dienstverleners in hun buurt.

goudengids.be is eigendom van FCR Media Belgium.

goudengids.be
Uitbreidingstraat 82
2600 Berchem